ligger i sängen med mobilen!

Det är jobbigt att blogga från mobilen men vad ska man göra när man har jordens nyhet och datorn är där nere utan batteri? JAG HAR FÅTT ETT MYGGBEETT!!!! Är det bara jag som faktist tycker om myggbett? I alla fall såhär i början av sommaren. Det känns liksom verkligen som. Sommar då! Det kliar på benet och I like it!

New York, New York!
Jag skulle göra i princip vad som hällst för att vara här med min mamma och syster i en vecka. Lite mer än så. Staden är underbar. Älsklingsstaden på jorden kanske? Funtar på att spara ihop pengar till en biljett och dra själv i vår/vinter/höst. Men kommer ALDRIG att få det. även fast jag har släkt där... Jag har i alla fall önskat mig massa saker där ifrån och hoppas på endel juicy födelsedagspresenter!
Nu har jag tagit plats i vovvens ena säng (skönare än stol och i kökssoffan fungerar inte internet som det ska). Jäkligt skön faktist!

Men en hälsning till mamma och lillasyster:
-Ha det superbra och missa inte något! gör alla dumma misstag det går att göra (nästan iaf) shoppa och upplev och shoppa ännu mer. Tänk på mig när ni går omkring och ta mycket kort. Köp gärna med er något litet åt mig ;). LOVE U!!!!! ♥♥♥
p.s ge en varsin stor kram åt A och D från mig!!! om det är fler där, Krama dom också!

TA FÖRFAN TAG I DITT LIV!!!!!

Hej kära läsare! Sitter och nyper mig i rman som straff för hur jävla lat jag är. Jag har skjutit upp den där jävla trådspelsuppsatsen och den ska in SENAST i morgon. Jag har inte tagit något kort på den där jävla bilen som jag byggde och jag har inte orkat ladda den där jävla kameran med en massa jävla bilder från London. Det måste göras snarast!!!!!
 Men, kära läsare ni får så länge st en WUNDERBAR bild på *trumvirvel o fanfar (damdadadaaaaam)* MOI!
puss och kram och nyp i stjärten!


sommar -10. Underbaraste platsen på jorden!

supermouse!

hej alla glada ,männisor ute i stugorna! Det finns en anledning till att jag inte har bloggat på några dagar. Jag har haft så sjukt mycket i skolan. I dag t.ex. har jag byggt en bil. Paper masche (eller vad det bu heter.) Hela bilen sket sig. Eller den blev sjukt söt. Men går max 30 cm frammåt... Welle. Ni får kanske höra mer av mig i morgon.... puss/Ida

en snorig skit

Just nu är jag en trött och snorig liten skit som verkligen behöver göra engelska, svenska och idrottsläxa! Nä nu måste jag bli lite mer aktiv. Suuuuuuper! Peppa mig nu vadfan! Pepp pepp pepp.

minnen!


Massor av gamla bilder! DAgen har spenderats med en hög läxor och det är därför jag lägger ut ett inlägg först nu. Vågar inte slå på datorn när läxor behöver göras... 

godnatt!


Sena inlägg är alltid roliga

Precis som rubriken lyden. På kvällen är jag oftast virrig och trött och anledningen till att jag sitter vid datorn nu, är att när jag hade skrivit klart uppsatsen och stängt av datorn, insåg jag att jag hade glömt att skicka uppsatsen... men i alla fall. Jag började i pricnip gråta till Swedish House mafias låt; Save the world tonight. Eller var det videon som vick mig att gråta? Hundar är fantastiska djur :)


ren lycka!

JAG ÄR KLAR MED UPPSATSEN OM ISRAEL OCH PALESTINA!!!!!!!!!!!!!
Och bara för att jag är på sådant super-humör, tänker jagg lägga upp världens gulligaste video och dela med mig av min lycka!

ASSPAIN

Jag både älsar och hatar att träna. Jag får alltid så jävla ont i asset, om någon vill veta, och just nu har jag ont i halsen. jag får inte bli sjuk!!!!!!

Sola säkert / Sucker 4 SPF/Snygg bränna


Som ni kanske upptäckte kunde jag inte komma på vilken av rubrikerna ni ville ha, så jag ger er alla tre! hur ofta händer det att man har tre st? Jag brukar ha svårt att komma på en...

Men här kommer några smarta tips till en snygg bränna!

1.ANVÄND SOlSKYDDSFAKTOR!!!!! det blir säkrare och man får en sjukt mycket snyggare bränna!

2. Ligg inte och stek mellan klockan 12 och 3 på dagen. Sjukt onödigt, man blir lättare bränd och får lättare canser.

3.Nu säger jag ju inte att du inte ska vistas i solen de där timmarna, utan sitt under ett parasoll, man blir fktist brun då också :)

4. Använd gärna en vit tunn långarmad tröja. Det fungerar ungefär som solskyddsfaktor.

5. Jag vet hur underbart det är att ligga och steka och svättas sönder i solen. Men rör på dig. Lek i sanden eller i vattnet. Spring runt. Brännan blir jämnare då.

6.Kroppen är inte det ändna du behöver skydda. HÅRET!!!! Sätt upp det eller använd hatt. och många glömmer läpparna. Använd t.ex läppglans med SPF.

7. Efter du har solat, återfukta kroppen och använd rätt hårprodukter.

8. Innan du solar, skrubba huden så massa döda äckliga hudceller försvinner. Och återigen, SMÖRJ IN DIG MED SOLSKYDDSFAKTOR!!!!!

/ IDA


kemi

Sitter i kemisalen ooch både jag ochh josephine hoppas att vi får peta i grejer. Eller få hålla på med frätande och bubblande vätskor. Yaaaay. Vill dock iinte sktiva en labrapport....

t.r.ö.t.t.

Ska gå och lägga mig. Finslipar det sista på religionen i morgon även fast den ska in då... Men det finns en jäkligt smart uppfinning som heter mejl. Hört om det? Det är ganska nytt... MEEEEN skämt och sido. I Morgon skall jag verkligen ta tag i läxorna. Är så otroligt skoltrött och har bara skjutit upp allt och ändå går jag runt och oroar mig för att jag inte kommer att hinna. Inte bra.

Godnatt/ Ida


Insperation


Color


Jag erkänner....

Ja, här är en lite halvbra bild på klass 9c när vi var på väg till London Eye i tisdags.. :)
Ja, bilden är snodd av någon som har snott den av någon. hehe... Men dettta är i alla fall min kära klass!

...jag är för slö. För slö för att lägga in Londonbilderna på datorn. Men någon gång lär det väl komma. Eller? hehe jomen snart.

Igår fyllde min kära morfar år så vi firade honom. När alla drog hem stannade jag kvar. Det är liksom en friplats där. Lungt och skönt. Så dagen har spenderats vid polen med ett glas alkofri skumpa. Haha Det smakar delicious!
Har också intervjuat morfar om konflikten mellan palestinier och israeler så aldeles strax är uppsatsen klar! :)


I <3 London


Heeeeej alla. I am soooo mutch back!
Jag älskar london. Det finns inget mer att säga. Det är helt och håller Wunderbar! När ni är i london finns det 2 sacker som man absolut inte får missa! Ben's cookies och primark. Jag trodde att jag hade shoppat jättemycke. Men det hade jag visst inte så nu skall jag snar iväg och handla lite... haha!
Felicia, min fantastiska vän har bloggat åt mig under tiden. Hoppas hon har skött sig?! ;D hehe, just nu har jag inte tid att lägga in massa bilder. Men det kommer senare.

TAACK BÄSTA FELICIA! <33

charmtroll på bilden?


Hejsan svejsan, eller hur äre man säger?
Skolan va så otroligt nice idag, började kvart över åtta och slutade halv tolv, hur nice? Massa hål och sånt, skit skönt!
Så vid halv tolv drog jag hem och somnade på soffan och vaknade nyss.
Ikväll så blir det spinning och body power för min del.
Ida kommer hem ikväll också, så det här blir det sista inlägget för mig. Och jag kan nog garantera att ni får en bildbomb från dem här tre dagarna när dem har vart i London.
Och jag drar vidare till göteborg imon, och är där hela helgen.
Och bara för att det är sista inlägget för mig, så bjuder jag på två låtar idag.
Och jag hoppas att ni inte kommer att sakna mig alldeles för mycket, men dä är det bara att kolla in på min blogg,
http://fffeliciaslife.blogg.se/, som ni kan göra ändå!
Men ha det så grymt bra,så kanske ni får något inlägg av mig någon annan gång.
/F

Dagens låtar:
 

                             
                                  

mitt i naturen.


Vaknade tidigare än vad jag skulle idag, gick senare hemifrån och tog mindre tid på mig att göra mig iordning, någon som får ihop det där? Det får inte jag riktigt iaf!
Har vart ute i skogen hela dagen med goa vänner och roligt folk.
Vi ahr haft frilufsdag idag med hela arbetslaget, och vi nior fick den stora äran att ordna denna dag.
Så jag har suttit och rättat tipspromenad svar idag på en stubbe i skogen ingenstans.
Men gräddet på moset var att vi fick sluta en timma tidigare pga att det böjade regna. Vem äre man ska tacka, äre vädergudarna eller? Isf gör jag det nu: TACK!
Ikväll så blir det zumba och grey's för min del.
Ni borde verkligen pröva på zumba, ni kommer inte att ångra er!
/F

Dagens låt:
 


felicia häär!


Hej alla Idas söta(?) bloggläsare.
Som ni säkert inte har missat så har Ida och hennes klass åka till London på klassresa, och jag är inte ett dugg avis, inte ett dugg..
Så imorse så fick jag ett mess från Ida, som löd såhär: "Feeeeeelicia?! Har du lust och blogga åt mig?:)".
Och snäll som jag är så gör jag det.
Så det är mig ni hör ifrån dem närmaste tre dagarna, så se till att kommentera mkt här nu! ;)
Och för att inte bryta trenden helt på denna blogg, så slänger jag in dagens låt också, så ni inte blir allt för besvikna!
Men iaf, dagen har vart så grymt soft. Vi har bara haft en vanlig lektion typ, och det va SO.
RFSU (Riksförbundet för sexuell upplysning) va hos oss idag och pratade om allt ifrån sex till homosexualitet.  Så det har våran dag gått ut på.
Men på idrotten så hade vi HLR (hjärt och lung räddning), så det va oxå ganska soft.
Nej, nu ska jag ta tag i skolarbetet och vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, jag har några planer faktiskt, så får se vad det blir för någe!
Och juste, jag har just tagit mig friheten att göra en ny kategori till mina inlägg!
Glöm inte att glutta in på min blogg http://fffeliciaslife.blogg.se/.
/ F

DAGENS LÅT:

 


Israel-Palestina/Dagens låt

Hej alla levnadsglada! Ännu en underbar dag har kommit till och jag hör fåglarna kvittra!

Jag känner att jag är på ganska bra humör idag. Kan det kanske bero på att klass 9c drar till London i morgon?!Eller att jag sov ovanligt gött p.g.a. en ny app som gör söta små ljud. HÄRLIGT! Eller kan det bero på att jag har insett att jag är lite brun, eller att min mamma fixade mina naglar i morse? Eller att jag bara käänner mig fräsch idag? Jag vet inte, men livet är underbart!
Förutom en liten sak, En uppsats om palestina/israelkonflikten. Kollar man på NE.se så finn set i princip ingen info. på wikipedia finns det FÖR MYCKET info. Är det någon som vet hur detts krig startade? Jag skulle vara väldigt tacksam för svar!

Dagens låt blir en fredslåt just emot krig! Är så trött på det efter alla historielektioner. haha!


LondonPACKAR!


BRONS!OJAH, båda bronsmedaljerna snodde frejaskolan! Före oss antar jag att bergis(?) från nyköpng och ett eskilstunalag(spelarna i Guif?) kom. 3 bollar från att slå bergis och hamna i final. MEEEEEEN det var bra endå. Och så blev jag utsedd till värdefull spelare i laget. GRATTIS! TACKTAACK! haha dagen har varit super! Mycket skratt och svett!

NU: hockey. GOOOOO SWEDEN


handboll

 
Skol-if! TAGGA


Dagen låt


Ojojoj! Året sommarplåga?!

fiiiin rubrik


hahaha bilden alltså. Tagen i för ca 3 år sedan. Fick lust att lägga upp
massa gamla bilder. Det kommer fler!
Sitter här genomsvettig. häääärligt! Joggingrundan blev längre än planerat men det var skönt! Nu ska jag:
duscha
städa
fixa disken
plugga
orka gå upp.

jag har allt roligt framför mig! plugga, städa, disken...
Men jag klagar inte!

Dagen har varit ganska skön. eller ja, förutom provet i kalla kriget jag hoppas verkligen att det gick bra! :)

/Ida


Mätt som en plätt

Light.png
om 30 minuter har jag prov på kalla kriget. Om 30 minuter kommer jag att sitta och svettas som en fisk, av nervositet. Gör inte det nu för att det kommer sen. Dagens smartaste mening?
Well. Lång lunch idag också så jag har slagit mig ner vid en dator i cafeterian och eftersom solen har beslutat att lämna oss ett tag så sitter jag knappast ute och solar. Mina vänner sitter några bord bort och är sociala. Varför inte jag? för att jag är en datornörd!

/Ida


inlägg på inlägg. mitt andra på 1 minut! :D

Ser riktiga hurtbullar springa upp och ner i trappan. En sådan jag var förra veckan.
Funtar på att joina och skita i läxorna. Men hur skulle det se ut?
- HEJ! Kan springa upp och ner med er? hahahahaha nej inte direkt. Jag går ot och springer ikväll. Nu var det bestämmt, punkt.

Neeeeeej!


Det här får absolut  inte hända! Varförvarförvarförvarför?!!!!!!!!

Maaaaatennn

Hellu världen! Nu sitter jag här och proppar i mig mellis samtidigt som jag försöker plugga. Ju mer jag äter ju hungrigare blir jag. ILLA.
fick lust att dra ut på en joggingrunda, men njeeeeä. Kanske ikväll.
NU: plugg plugg plugg plugg plugg

Latemannens tips!Hej! Tänkte slänga in ett litet inlägg om hur en lat och fattig person får mjuka fötter!

Jag har för tillfället inte råd att gå till en salong (alla pengar försvinner spårlöst när man är i södertälje, undra varför?) och jag är för lat förr att skrubba och smörja och skrubba igen.
Så vad jag gör är:
Smuggla med ett litet glas med olivolja till toaletten/ditt rum innan du ska sova. Se till att du har strumpor med och rena ska dom vara! Dränk fötterna i olivolja. Sätt på dig strumporna och kryp ner i sängen!
Jag använder 2 par strumpor. 1 par vanliga och ett par mys i något konstigt material!
Sov sött! och när du vaknar har du mjuka fötter! EASY OCH I PRINCIP GRATIS!

/
Ida

Det blir väldigt många filmklipp på bloggen. MEN....Från och med i morgon, kommer jag att ha solskyddsfaktor vart jag än går...

Dagens låt!


asskön låt! :)

Sommar och sol och vi har kort tight.... shorts

Yeeees! sitter på en filt på min altan med Josephine och pluggar.
Jag mår illa ifall någon vill veta :) Var nere på byn med josephine när hon fick ett samtal från felicia som satt på ett berg och iaktog oss. Vi köpte glass, skedar och gick sedan upp till våra kära vänner. EN HALVLITER GLASS VAR! maräner och kex :) bilder kommer sooon :)

what happend?

Vad var det som egentlign hände med dagens låt?
Jamen här kommer en iaf :)

tänker och planerar...


IM BACK- Dagens låt


Japp. Efter en helg hos far min är jag tillbaka på bloggen.Det har varit mycket handboll ihelgen. I fredags var det fest och i går var det 10-års jubileum med matcher och så. ÄNTLIGEN VINNST ÖVER  ÅRSTA! Dock är mina ben smått skadade. 2 jack, ett JÄTTEBLÅMÄRKE och allmän träningsvärk. Men det var det värt!

/Ida

Heeej!


En av mina absoluta favoritlåtar!

Nu håller lilla jag på att städa och packa! Sedan bär det av till något roligt ställe där man hänga med en massa handbollsfolk! myys.
Puss/Ida

Dagens och gårdagens låt!


Dagens låt! Marvalous!


Ger sådana vårkänslor!

Ibizaaaah

Här kommer lite bilder från ibiza! :)
Enda bilden från mobilen. Superhet snubbe det där!

En klassiker! bilden blev dock sådär... haha


Man såg rätt in från gatan. Faktist väldigt snyggt! :)


 ¨


Värsta drömstranden. En av de 2 ½ soliga dagarna och ingen ville sola o bada...

100 000 år gammalt!


jomen...eh..he..


Haha här är utsikten bättre! :)


Världens lungt mysigaste resturang!

Och där ligger den! Ses Bouque beach tror jag att den hette...
Men ska ni åka runt på Ibiza, åk sydsidan och alla krångliga
småvägar där!


Eum, det syns inte så tydligt. Men väääärldens jävla lyxvillor ligger
i den trakten!(södra delen) Och åk också in på var enda liten gata där det
 står "beach" Det är många. Men det är lungt värt det!

Gated community, Rocka Lisa, jag undrar fortfarande varför snubben
öppnade grinden för oss...

Har många fler bilder. Men tänkte att det här får räcka för tillfället...

/ puss ida


I dont like my internet.

Internet la av igår mitt i mitt försök att fixa ihop ett inlägg men bilder från mitt kära Ibiza. Det blev inte heller en dagens låt...
Well, mina kära läsare, Ni får inte vänta så länge för snart kommer det! Och Idag blir det alltså 2 låtar! :)

/Ida

hääärligt


Sjukligt gammal bild!

Hade glömt hur super-amazing det känns att svättas och känna att man för mjölksyra i benen, tills idag. Träning med gamla laget (låter som det var evigheter sedan laget lades ner. Men det var typ 3 veckor sen?).
Herregud vad kul det var! Dock var jag lite för trött och seg idag för att allt skulle gå super men, men. 
Fick också tips från min kära vän Felicia att zumba är skitkul så det ska jag nog prova på också!
träningsförbud, hahahahA VISST!

Har precis duschat och proppat i mig banan. Nu bäre upp till sängen med en bra bok!

Glöm inte bort att titta på filmen: Pojken i randig pyamas!!!

/Ida


Dagens låt!


Denna låt ger minnen! Var favoritlåten ett tag och shit vad jag störde mig på personer som klappade fel!
Haha men håll utkik efter ndrar moelodifestivalen.låtar. De lär absolut dyka upp! :)

/Ida

pojken i randig pyamas

Yeees. Skall nu se pojen i randig pyamas. Skolbio. Smart som jag är mobilbloggar jag! Eloge för mig! Ser dock inte vad jag skriver... / Ida

dagens låt.

Den här dagens låt blev lite speciell... Börja med och titta på den här videon:


Och så är detta dagens låt:


Jag såg video nr 2 (som är dagens låt) på en tjejs blogg igår och så klickade jag mig vidare till video 1. Jag gråter nästan till båda! Så grymt vacker röst, så otroligt sorglig historia och en så underbart vacker låt!

/Ida


Hallo dein Knoblauch


Haha bilden tagen precis innan jag skulle sova...

Hej alla kära läsare! Nu sitte jag här lite mysigt mätt sådär och ska strax dra på mig träningskläderna och tvinga ut vovven som med glädje följer med på lång powerwalk! Var ute igår också och jäklar vad asset gör ont idag! Det märks att jag inte har tränat på några månader... JAG HATAR TRÄNINGSFÖRBUD! Men jag får nöja mig med powerwalks tills jag är frisk som en fisk!

Dagens hiss: UTSVÄNGDA BYXOR!!! :D:D:D (igen)
Dagens diss: småmysiga oförberädda no-prov och omelett med vitlökssås. Ingen jättehitt precis, men det funkar!


Walpurgis
Walpurigs-afton började med tjejmiddag (tacos, 3 liter powerking och annat)
swdan tittade vi på tv(!!!) och drog senare ner tíll brasan.
Vid brasan var det barnfamiljer, 99,98,97,96 och så vi... hahaha! jamen kul hade vi i alla fall!
älskar er bruds! <3
/Ida
Dagens låt!Hahaha vad ska man säga?! Låten fick mig att tagga ordentligt inför spanien!
Min Sommarplåga 2011?! haha ohja!

Stella McCartney 4 adidasGuuud vad jag vill ha dessa löpartights från Stella McCartney for adidas. Till mitt knallrosa träningslinne. NICE!
Blir att springa och köpa dom någon dag antar jag!


adidas - Core Performance 3/4 Roses Printed Tights adidas - Cover Up Hoodie adidas - Core Seamless Long Tights adidas - Cover Up Cycle Gilet adidas - Back Pack
Från accessoarer, cykling och yoga. LOVE IT!Tänk vad skönt att vara ute och springa i såna här skor i sommar! supernice!!

RSS 2.0